Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Peace Love Shea

Door Koen op 11.04.2013

Peace Love Shea is de blog van California Girl Shea Marie. De blonde West Hollywood resident startte haar blog een 2-tal jaar geleden & zag haar bezoekersaantal in die tijd stijgen tot een duizelingwekkende hoogte. We get why, kleurrijke outfits & op de achtergrond sunny California. What's not to like?

Shea Marie verwent haar lezers met fashion, beauty, maar ook met haar reisavonturen. Haar stijl is eclectisch: van classy tot sportief, van bohemian tot edgy: Shea does it all! Haar leuke stijl heeft haar dan ook al veel fabulous samenwerkingen opgeleverd, denk features in Vogue, ELLE, Grazia & veel meer

Deze gorgeous blondine is trouwens bevriend met Chiara Ferragni aka The Blonde Salad. Je kan ze dan ook vaak op elkaars blog spotten: een double win dus! 


Shea Marie is verzot op fashion & haar blog is dan ook een aanrader voor iedereen die van de killer combo fashion & zonnig Californië houdt. Checken die handel!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded