Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A cute summer met Malice in Wonderland

Door Angelique op 10.04.2013

Ben jij een zoetekauw? Een zeemeermin? Exotisch, romantisch of een koele kikker? Malice in Wonderland voorziet maar liefst 5 verschillende collecties voor 5 verschillende types. Allemaal even cute and adorable.

Ken jij Malice in Wonderland nog niet? Lees dan snel Malice in Wonderland: snoep voor grote meisjes, Malice in Snorrenland, Meet Malice in Wonderland SS 2012 en I love ice cream. Malice in Wonderland heeft ieder seizoen nieuwe juwelen die jouw factor ‘schattig’ doen stijgen met 100%

Wie de collecties van Malice in Wonderland al in zijn bezit heeft, weet dat de roosjes een icoon zijn van Malice. De collectie Rock’n rose bevat weer een nieuwe lading roosjes, die perfect matchen met de vorige collecties. Ze zijn too cute to be true, dus je hebt er nooit genoeg!

Zou jij eigenlijk het liefst naar Parijs verhuizen en iedere dag macarons eten onder de eifeltoren? Zucht, wie niet natuurlijk… De Macaron Malice collectie roept dat Parijse gevoel meteen op. Mierzoete macarons rond je hals? Ohlala, mais oui! Kijk uit voor stiekemerds die jouw macarons proberen op te eten, we don’t share food

Wie zomer zegt, denkt meteen aan zon, zee en strand. Are you a mermaid at heart? Dan moet je de bedelarmband hebben met ankertjes, zeepaardjes en zee-anemonen. De All at sea collectie combineert al het moois uit de wondere onderwaterwereld.

De 4de collectie, Parrot Paradise, brengt je ver weg naar exotische bestemmingen. Kleine papegaaitjes met fel groene en gele accenten. De perfecte juwelen voor op een onbewoond eiland met een kokosnoot in de hand. 

De laatste collectie is voor de koele minimalistische kikkers. Ice Cube is gebaseerd (zoals de naam zelf zegt) op ijsblokjes. Laat die hittegolf maar komen! Met deze ijsblokjes ben je er helemaal klaar voor. De ijsblokjes zorgen voor de nodige verkoeling. Maar Malice zou Malice niet zijn als de ijsblokjes geen snoepkleurtjes hadden: groen en roze.  Pretty pretty pretty!  

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded