Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File: Zosia Mamet

Door Astrid op 08.04.2013

No worries als de naam niet onmiddellijk een belletje doet rinkelen. Waarschijnlijk ken je de actrice beter als de crazy but oh so lovable Shoshanna Shapiro uit Girls. Over de serie zelf brachten we al eens style file & nu is het tijd om de leading ladies hun eigen wardrobe eens onder de loep te nemen.


Love or hate Lena Dunham, maar over 1 ding kunnen we het volgens mij wel eens zijn: she’s not going to win a best-dressed award any time soon. En hoewel ik diehard Jemima fan ben, is haar stijl toch net iets too boho to rock in conservatief - and often freezing - België. Allison ten slotte is dan weer meestal gewoon, sooo sorry, een beetje saai gekleed. Wel een amazing dresser in real life is Zosia

Je spreekt haar naam als ‘Zah-shah’ uit trouwens. In case you’re wondering.
Zosia’s cleavage @ The Late Night With Jimmy Fallon Show liet niemand onbesproken.

Waarom wij fan zijn van Zosia’s effortlessly chic style:

Omdat deze chick niet bang is van kleur & crazy patterns. Omdat ze ons toont dat een middenscheiding cool is, ook wanneer je geen Kardashian bent. Haar epic eyebrows! In Girls is Shoshanna zonder twijfel the queen of crazy hairdo’s, maar als zichzelf  ontpopt ze zich tot the master of the perfect bun! Omdat ze een fashion risk taker is. Perfecte rode lippen. The girl really knows how to pull of a pantsuit. En tenslotte: haar red carpet looks zijn keer op keer gorgeous!


Hou Zosia Mamet zeker in de gaten want dit is een it-girl in the making

Foto’s o.a. via Elle Nederland, NYTimes & Foam Magazine.

page loaded