Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Nespresso Experience

Door Aline op 06.04.2013

Koffieliefhebbers van over de hele wereld zijn het er over eens, Nespresso behoort tot de top van de koffie & komt telkens opnieuw verrassend uit de hoek. 

Voor de launch van 2 nieuwe Grands Crus werd ik vriendelijk uitgenodigd in hét Italiaanse restaurant van Antwerpen: I Famosi. 

Vanaf maandag 8 april 2013 zijn er twee nieuwe limited editions van Nespresso verkrijgbaar, de Trieste en de Napoli, beiden geïnsprieerd door 2 verschillende Italiaanse koffieculturen van de gelijknamige steden.  

De Trieste is een meer vrouwelijke koffie met ronde textuur en aroma van chocolade en verse hazelnoten. Door frisse en fruitige toetsen wordt er aan deze Grand Cru een bijzonder verfijnde smaak gegeven. De Trieste heeft een intensiteit van 9 en wordt best gedronken als ristretto of als cappuccino

De Napoli daarentegen is een heldere, uitgesproken koffie met een rokerige toets. We vinden er aroma's in terug van gedroogde zwarte theebladeren. De Napoli heeft een intensiteit van 11 en komt het best tot zijn recht als ristretto. Deze limited edition wordt bij voorkeur gedronken met een beetje suiker. 


Hanne, Els & mezelf zijn aandachtig aan het opletten!


Hi, Ho, Nespresso!

Mijn favoriet? De Trieste uiteraard, als het met chocoladetoetsen is, kan het immers niet misgaan...

Thanks Nespresso for having me at I Famosi & next time do not hesitate to bring George along!

page loaded