Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A new style icon in town: Rita Ora

Door Loes op 05.04.2013

Oh yeah, she’s hot right now! Rita Ora knalt in de hitlijsten, maar wij zijn vooral onder de indruk van haar fashion sense. Haar urban glamour style springt meteen in het oog en heeft een hoog excentriek gehalte. Haar stijl sierde zelfs al de cover van The New York Times. Say what?! Meer dan reden genoeg dus om haar garderobe eens stevig onder de loep te nemen. 

Rita Ora laat hiphop matchen met designer bling en een stevige portie jaren '90. Blote buiken, heftige prints en her jordans zijn dagelijkse koek. Ze combineert dit alles met elkaar tot 1 look. Nikies in combinatie met Schotse ruiten? In de kleerkast van Rita Ora kan én mag alles.

Miss Ora kan deze opvallende kleding goed handelen door haar klassieke uiterlijk: platina blonde krullen in combinatie met rode lippenstift. Gwen Stefani is niet voor niets haar persoonlijke stijlicoon. Haar outfits zijn cool zonder in te boeten aan sexyness.  

Voor haar tour in 2013 strikte ze Pucci voor alle kostuums. Het resultaat? Prachtige dramatische jurken die haar doen schitteren. Sexy en urban, just like Rita Ora herself. Volgens Emilio Pucci was het een grote uitdaging om de hoge portie glamour te combineren met perfecte beweeglijkheid voor dit spring-in-‘t-veld. De vonken schieten er tijdens een optreden af, dus haar outfits moeten dit toelaten.

Niet alleen Pucci, maar ook Chanel is overtuigd dat Rita Ora hét stijlicoon van 2013 is. Karl Lagerfeld himself nam haar op in zijn nieuwste boek ‘Little Black Jacket Book’. Een boek boordenvol celebs die het iconische jasje dragen. Every celebrity loves the Little Black Jacket en natuurlijk ook Lady T! Dat kon je lezen in Dream 3478: project C.H.A.N.E.L.

Are you desperately in need for some fashion inspiration? Check dan Rita Ora haar outfits voor tonnen inspiratie met gekke combinaties, gedurfde prints en edgy accessoires! If you dare… 

Pictures: Vogue UK, Asos en Grazia daily. 

page loaded