Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Crazy Street Style op FashionWeek Tokyo

Door Catherine op 04.04.2013

In maart veranderden niet enkel de Parijse boulevards & Milanese piazza's in enorme openluchttheaters voor the fashion-forward, ook in de immer interessante straten van Tokio liepen plots meer geschifte fashionista's dan anders los. Van 17 tot 23 maart vond immers FashionWeek Tokyo opnieuw plaats.

Het event, net als de grote broertjes in andere steden gesponsord door Mercedes-Benz, biedt Aziatische ontwerpers - namen als Nozomi Ishiguro & het Koreaanse Fleamadonna zijn het checken waard - de mogelijkheid hun creaties op de runway te showen. En plaatselijke modeslachtoffers krijgen de kans vereeuwigd te worden door de lens van een streetstylefotograaf.

Het Amerikaanse Style stuurde deze keer geen oude rot als Tommy Ton of Phil Oh op pad om de slag te verslaan, maar liet Hbnam van de geweldige blog Streetfsn zijn ding doen.

Het resultaat? Een knotsgek amalgaam van gekleurde kimono's, gothic & andere lolita's, Sanrio-figuurtjes, geisha's, schooluniformen, mondmaskers, katten & plateauzolen. 

Deze Harajuku-hipsters steken de ka-pow in kawaii. Een overzicht. 


Niemand doet laagjes als de Japanse jeugd.Appelblauwzeegroen haar boven alles.Accessoires 101: The only way is erover.Sars chic is echt wel een ding.
Tokyo, home of the skaters/hipsters/prepsters/sweaters.

Meer streetstyle vanop FashionWeek Tokyo vind je chez Style, net als een overzicht met de hoogtepunten van de shows & de volledige lijst designers.

page loaded