Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Fash Boulevard

Door Koen op 04.04.2013

Wie Fash Boulevard zegt, denkt independent woman! Anna James begon haar blog nadat ze ontslagen werd op haar 1ste job als visual merchandiser.

Haar blog brengt je make-up- en stijladvies, daily outfits en de laatste trends! Het liefst vertelt ze haar lezers hoe ze een amazing outfit kunnen creëren met minder dure items. Ook gunt ze je een inkijk in haar persoonlijke leven. Onlangs stapte Anna in het huwelijksbootje, waarbij ze iedere stap, van de proposal tot het altaar uit de doeken deed op het world wide web!

Haar leuze “no town is too small for big dreams” ligt haar na aan het hart. Fash Boulevard is niet alleen een blog, het is ook een dagboek slash inspiratieboek! Anna's doel is lezers te inspireren en moed in te spreken!

Anna James is trouwens ook columnist voor Lauren Conrad en Giuliana Rancic! Haar lijst van collabs is er eentje om u tegen te zeggen! Denk Teen Vogue, Glamour, Giuseppe Zanotti, Alexis Bittar, OPI, Shoe Dazzle en 10-tallen meer! 

Fashion Boulevard, blog to watch? Wij knikken alvast!

Foto's © Anna James. 

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded