Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WASBAR komt naar Antwerpen!

Door Michael op 03.04.2013

Ladies, gentlemen, momma boys en momma girls, het is zover! WASBAR komt naar Antwerpen! Yesss! Eindelijk!! Na het grote succes in Gent - lees het Belmodo artikel "Grand opening Wasbar" hier - gaat er dus een 2de open in 't Stad. Alle mama’s en papa’s van de scheldestad kunnen dus een vreugdedansje maken, want die hoeven voortaan de was niet meer te doen van hun al-groot-genoeg-om-de-was-zelf-te-doen zoon of dochter!


Wasbar is een concept dat komaf maakt met je was te doen op een saaie manier. Bij wasbar kan je niet alleen terecht om je was te doen, je kan er ook gezellig iets drinken. Je hoeft dus geen saaie gesprekken meer te voeren met je wasmachine, je kan dat vanaf nu doen met je buddies. Ben je een busy woman of een busy man die helemaal niet veel tijd heeft? Dan kan je je was doen terwijl je op date gaat! Why not ?! Is de date helemaal geen succes? Dan kies je gewoon een kort wasprogramma! Heb je de partner van je leven ontmoet, dan kan je samen je kleren opvouwen. It’s that easy!

Ben je niet woonachtig in Gent of Antwerpen? Niet getreurd! De oprichters Dries en Yuri zijn namelijk druk bezig met een WASBAR-franchise! Zo zullen er niet alleen Wasbars te vinden zijn in het binnenland, maar ook in het buitenland! Woehoee! En als dat niet genoeg is, werden Dries en Yuri nog eens verkozen tot dé Topstarters van 2013 waarbij ze 25 000,- wonnen! Say Whaaat! Ze verschenen ook al uitgebreid in de internationale pers, zoals Trendhunter.com, The Guadian, ELLE Decoration China,… Het gaat hen voor de wind!

Het Belmodoteam wenst Dries en Yuri een grote proficiat en veel succes in de toekomst! De nieuwe Wasbar zal nog voor de zomer opengaan in de Graaf van Egmontstraat 5 in Antwerpen. Ik weet alvast waar ik mijn was ga doen, meet you there?

Met Medewerking van Hawa Sanou.

page loaded