Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

On the road met Agent Provocateur

Door Angelique op 03.04.2013

We reizen even terug naar de jaren '70. Een vrouw met golvend zwart haar en katachtige ogen gaat op avontuur. Ze verlaat de stad en het boudoir. Er waait een nostalgische wind wanneer ze eventjes de benen strekt in een tankstation. Hier ontmoet ze een handsome stranger en de vonk springt onmiddellijk over. Het is een verhaal vol harstocht en passie... Dit klinkt als het begin van een sexy avontuur, right? Het is droom gecreëerd door Agent Provocateur voor SS2013 en tegelijkertijd een fetisj van vele deugnieten onder ons.

Voor deze campagne bracht Agent Provocateur een creatief team met grote namen samen. Starring model is Crystal Renn. Ze schittert in sexy lingerie als spirited pin-up in de ‘On the road’ campagneWe zien heel veel zwart, doorzichtige stoffen en korsettenA fabulous fearless protagonist? Check! Nu nog een topfotograaf om dit plaatje mooi in beeld te brengen. 

Het oog van Agent Provocateur viel op Olivier Zahm, editor-in-Chief bij Purple Fashion magazine. Hij had de ‘Twentysix Gasoline Stations’van Ed Ruscha in gedachten bij deze campagne, samen met de foto’s van Helmut Newton bij het tankstation. Inspiratie die duidelijk terug te vinden is in de campagne. Een mooie versmelting die hij prachtig naar zijn hand heeft gezet. 

Een flinke portie sexiness, glamour en verleiding. Crystal Renn is overdonderend verleidelijk. De slaapkamer lijkt plots oh so boring en een tankstation heeft vanaf nu een hele andere betekenis. Diner at the gas station?

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded