Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Bianca Balti

Door Koen op 03.04.2013

Bianca Balti is met haar 28 lentes zeker niet het jongste model in de business, maar toch is deze adembenemende Italiaanse schoonheid nog steeds een veelgevraagd model. 

De natural beauty reeg in haar carrière de covers van de finest fashion mags als Vogue, W & Harper's Bazaar al aan elkaar. Ze deed de catwalk aan voor some of the greatest designers, als Givenchy, Marc Jacobs, Alexanders McQueen & many more... Een resumé om U tegen te zeggen dus!


In 2004 brak de Italian beauty door in het modellenwereldje en het volgende jaar had ze al een plaats in de Victoria's Secret catalog & runway show te pakken.

Datzelfde jaar werd Balti  het gezicht van Dolce & Gabbana en ze wordt tot vandaag beschouwd als 1 van de toonaangevende muzes van het modehuisDeze Italiaanse schone is namelijk nog lang niet uitgezongen & speelt dit jaar alweer de hoofdrol in een D&G campagne: D&G Light Blue

Met haar volle lippen, wulpse vormen & sexy eyes is ze de embodiment van traditionele Italiaanse schoonheid. Picture perfect voor de meditteraanse setting van de Light Blue campagne! We have a feeling dat we nog niet het laatste van La Balti gezien hebben.

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded