Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The luxury collection van Triumph

Door Angelique op 02.04.2013

We hebben allemaal the perfect black dress, het perfecte paar laarzen en een trenchcoat. Allemaal basisstukken die we het allerliefst dragen. Maar heb jij ook the perfect lingerie? Lingerie waarin jij je supersexy voelt. Lingerie die je ook nog eens afslankt en al jouw rondingen op z'n mooist toont? No? Shame on you. Iedereen moet op z'n minst zo 1 setje hebben. 

Wij hebben een personal tip: Triumph Essence - The luxury collection. Een collectie met pikante meesterwerkjes. Ze zijn elegant, shapend, vrouwelijk en sexy. The magic 4

My personal favorite is de Contouring Essence-serie. Een setje in een donkerroze kleur met een vintage look. Het kant, borduurwerk en schattige knoopjes zorgen voor een cute but sexy look. De kleur van deze lingerie geeft sowieso vonken in de slaapkamer. Ohja... en het setje heeft platte zomen. *Zwaai, zwaai* lelijke onderbroeken die aftekenen onder je favoriete jurk! 

Houd je toch liever van witte lingerie? Dan is de Eternal Essence collectie meer jouw ding! Setjes in vanille of sofiaroze met jacquardsatijn en lusvormig kantwerk. Klinkt heel erg luxe, right? Is het ook! Het korset is ongelooflijk romantisch (en slankt je buik ook nog eens stiekem af).

Verder hebben ze ook nog een zwarte collectie met een vintage kantje, Gorgeous Essence, en een collectie met geometrische vormen in poederroze. Alle collecties  zijn heel vrouwelijk en hebben een shapend effect.

Vanaf nu heb je dus ook je perfecte lingerie voor die avonden waar niets mis mag gaan wink

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded