Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneak peek: Tiany & Anouk stylen de Hampton Bays campagne

Door Bieke op 02.04.2013


Een tijdje geleden kon je deelnemen aan de BelmodoHampton Bays style battle om samen met onze eigenste miss T. de styling te doen voor het op en top Belgisch merk. En wie was de lucky lady die deze prijs in de wacht mocht slepen? Fashion addict en blogster Anouk Lannoo! Deze fashionista is het stylen niet vreemd, want ze liep al stage bij Natalie Joos in New York. En nu kan ze de Hampton Bays styling ook op haar palmares zetten. Een kleine sneak peek van wat komen zal... want yes of course Belmodo was present...

Warme kleuren, broeken met print, stoere sweatshirts, elegante manteltjes, mouwtjes oprollen, rokjes inleggen, een naaldje hier, een naaldje daar en een super excited crew. De sfeer zat goed en de nodige buikspieren werden getraind door de vaak voorkomende lachbuien. Instant styling happiness! 


Wat Anouk ervan vond? 

Dit is voor mij echt super! Ik was al lang aan het twijfelen om de stap te zetten om styliste te worden. Dit is echt een unieke kans voor mij en nu heb ik de smaak wel te pakken. Ik kan dit gemakkelijk combineren met mijn blog. Om er echt full time voor te gaan zou een droom zijn voor mij, maar dit is wel een goede springplank. Het zal mij zeker vooruit helpen in de toekomst. Bedankt Belmodo en Hampton Bays! - dixit Anouk Lannoo -

De styling werd hier en daar aangevuld met flashy accessoires, knappe make-up en must-have schoenen, al dan niet uit de eigen kast van het topduo Tiany & Anouk. Oordeel zelf over hoe de dames het er vanaf hebben gebracht. De geweldige herfst- en wintercollectie van Hampton Bays laat nog even op zich wachten maar hey, wij krijgen het al warm bij het zien van al dat moois!

Ook in the mood om zo'n topbelevenis mee te maken? Hou dan zeker Belmodo in de gaten voor nog meer fashion collabs, woop woop!

page loaded