Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Oudere man of toyboy?

Door Tiany op 01.04.2013

We beginnen met een clichévraag: je mag 1 iemand meenemen naar een onbewoond eiland, met welke man op de hele wereld zou je dan de rest van jouw leven willen delen? George Clooney, Denzel Washingon of Richard Gere? We horen opvallend veel namen van oudere mannen op deze vraag tegenwoordig. 

Is de trend van de toyboys voorbij? Kiezen we tegenwoordig weer terug voor charme en veiligheid in plaats van sixpacks en gladde bakkebaarden? Het lijkt er wel op. Oudere mannen kunnen vaak rekenen op een natuurlijke charme die ze door de tijd hebben gekregen, een stevige portie ervaring en (hopelijk) ook wat meer zelfkennis

Ben jij nog niet helemaal overtuigd? Wij hebben een rijtje dat jou zeker ook over de streep zal trekken. 

Richard Gere

We kennen hem natuurlijk allemaal uit Pretty Woman, als de meest charmante klant van een prostituee EVER. En het moet gezegd zijn: hij is er met de jaren alleen maar op voorruit gegaan! Hij is ondertussen de 60 gepasseerd, maar dat lijkt ons niet te deren. Het bewijs was zijn rol als miljonair in de thriller Arbitrage. He is still going strong in Hollywood… en even eerlijk: he is still rocking our hearts!

George Clooney 

George Clooney, Who else? Met deze man wil toch iedereen wel een koffietje (of 100) drinken? Nespresso had dit slim bekeken, want wij vinden het zeker niet erg om iedere dag naar deze 50-er te kijken in het reclameblok. Zijn rol in The Descendants deed ons hartje sneller slaan. George lijkt gevoelig, wijs en natuurlijk ongelooflijk knap met zijn grijze haren. Yes indeed, I can’t say anything bad about him

Pierce Brosnan 

Als je ooit gecast bent voor de rol van James Bond, dan weet je natuurlijk dat de looks wel goed zitten. Volgens Pierce blijft hij zo goed in shape door zijn Ierse genen, in combinatie met veel water drinken. In de film Love Is All You Need speelt hij iemand die smoorverliefd is.  Het lijkt wel of die vlinders van het witte doek spatten bij het kijken van deze film, want oh-oh, my heart is going crazy

Denzel Washington 

Hij is al 58 jaar, heeft zijn wilde haren duidelijk al verloren, maar is nog steeds een waardige nummer 4 in onze lijst. Blijf alsjeblieft bij hem uit de buurt met botox, want het zou zonde zijn van zijn charmante gezicht. Hij is ook sinds kort weer op het witte doek te zien in de actiethriller Flight. Ik gok dat je deze film met je vriendje kan bekijken, want jullie zullen hem allebei leuk vinden… Weliswaar om héél andere redenen. De trailer geeft je alvast een klein voorsmaakje! 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded