Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MTWalls, art with a heart

Door Bieke op 01.04.2013

Liefhebbers van fotografie, hipsters en, wel, eigenlijk everyone met een lege muur: opgelet! Tijd om je inner interior designer naar boven te halen, want de online art scene is weer een pareltje rijker. MTWalls bindt de strijd aan met jouw empty walls en schakelt daarvoor de meest talentvolle jonge fotografen in. Oooooh snap!

MTWalls werd in 2011 opgericht door Thomas Madoe en Edmond Van Steenberge, 2 jonge, Vlaamse ondernemers die iets wilden doen met hun voorliefde voor fotografie en interieur.

De geselecteerde jonge fotografen kunnen hun werk op de website uploaden waarna MTWalls het op vraag van de klant op verschillende materialen en in verschillende formaten afprint. Fijn detail: de kunst wordt verkocht aan een zeer schappelijke prijs - hup hup hurray!


Weg dus met die saaie lege muren, MTWalls biedt je een fantastisch alternatief. Je kan kiezen tussen zo'n 300 foto's die je kan laten afprinten. Naast prachtige natuurfoto's, sfeerbeelden of gewoonweg adembenemende taferelen van onder andere jong talent Matthias Ivens, Laura Schillemans of Barbara Steyaert, vind je er trouwens sinds kort ook het werk van modefotografe Mathilde Troussard


Je schuldig voelen over je aankoop is trouwens totaal overbodig, want niet alleen maakt MTWalls van jouw muur een instant eyecatcher, maar een deel van de opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel. Een goed doel dat jij bovendien mag kiezen. Denk aan Habbekrats, Natuurpunt of Wildlife Collective. Surplus bovenop surplus bovenop nòg een surplus.


Voor al wie denkt zelf nog beter te kunnen doen of voor wie gewoon liever voor een persoonlijke touch kiest in de vorm van een leuke vakantie- of partyfoto, werd naast MTWalls ook MTPrints opgericht. Je laadt er je eigen foto's op, kiest een formaat en het te gebruiken materiaal, en dan is het enkel nog wachten op de deurbel! Easy does the trick.

MTWalls, dat is echte Belgische kunst, die tegelijk betaalbaar én uniek is. Je scoort ze online of bij Gentse hotspot PIET. Al van moment 1 ben ik helemaal verkocht en er pronkt dan ook al een mooi - weliswaar MTPrints - Argentijns vakantieplaatje op mijn muur.

Next on the list: Wolwedans door Matthias Ivens. Bring it on.

MTWalls, exclusive local art with a heart.

page loaded