Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Structures by Elisa Lee

Door Tiany op 31.03.2013

Is minimalisme jouw sleutelwoord? Draag je vooral kleding zonder veel franje en in monotone kleuren? Grafische prints zijn jouw ding? Then you’re gonna loooooove Elisa Lee’s nieuwe collectie ‘Structures’. 

Elisa Lee haar collectie bevat de perfecte finishing touch voor je outfit, mooie grafische lijnen rond je hals en vingers. Sobere outfits kunnen vaak een speelse twist gebruiken. Elisa Lee heeft daar de perfecte oplossing voor! Haar juwelen zijn a match made in heaven voor de minimalistic ladies in the house


Sterke, grafische lijnen vormen een sculptuur rond je hals of vingers. Een statement dat niet onopgemerkt zal blijven. Zeker de ringen ogen vervreemdend en zullen veel hoofden doen draaien. Een echte eye catcher om je look up te pimpen in no time

Deze collectie heeft geen diamanten en glitters nodig om op te vallen. Ze vallen op in eenvoud, exactly my cup of tea. Dus ik heb maar 3 woorden nodig om deze collectie te omschrijven: Gimme gimme gimme

Meer lezen over Elisa Lee? GeoDeco by Elisa Lee en Elisa Lee

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded