Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chocolate is my favorite vegetable, meet Daskalidès

Door Aline op 30.03.2013

Chocolate Galore!

Ik geef het niet zo graag toe, maar Pasen & Sinterklaas zijn mijn f-a-v-o (kinder)feesten en wel omwille van 1 reden: chocolade. Mijn vrienden noemen me dan ook niet voor niets prALINE

Een ventje in de vorm van een Sint of een paasei met bolletjes vanbinnen, het smaakt voor mij persoonlijk 10 000 x beter dan een simpele reep. 

In oktober koop ik al mijn eerste Sintjes en die eet ik gewoon door tot eind december. In februari begin ik dan stilletjes aan eitjes te kopen en die eet ik dan weer door tot eind april.

Chocolate addict? Guilty I guess...

De naam doet het misschien niet direct vermoeden, maar Daskalidès is weldegelijk op en top Belgisch en startte in 1931 in Gent. Al 80 jaar wordt overheerlijke chocolade geproduceerd met de allerbeste producten van de hoogste kwaliteit. 

Daskalidès is wereldwijd gekend en heeft eigen winkels in verschillende landen in Europa, Canada, Azië, Afrika & Amerika.

Speciaal voor Easter is er een assortiment aan lekkere paaseitjes, chocolade figuurtjes en gevulde eieren. En dan mag ik de overheerlijke pralines niet vergeten!

Morgen is het eindelijk zover: Pasen, het grootste chocoladefeest ter wereld, laat je maar eens goed gaan & enjoy every little piece of it... 

But beware my lovely Easter bunnies, as it is true what they say...

(And we wouldn't want that to happen..)

page loaded