Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Sigrid Agren

Door Kim op 29.03.2013

Terwijl de meesten onder ons op 14-jarige leeftijd nog niet denken aan carrières en werken, gaat het er in de modellenwereld wel wat anders aan toe. "Hoe jonger, hoe beter" luidt het motto, en ook topmodel Sigrid Agren was slechts 14 toen ze de Elite Model Management-wedstrijd won in Parijs. Een 7-tal jaar later staat ze nog steeds aan de top met modellenwerk voor Chanel, Ellie Saab en Prada.

De Frans-Zweedse heeft echter nooit beauty before brains geplaatst, zo nam ze na de Elite Model Management-wedstrijd zelfs even vrijaf om haar studies af te ronden. Haar comeback maakte ze in 2008, en deed dat meteen met een bang door de Prada Resort show af te ronden op de catwalk.Naast alle campagnes zie je haar geregeld op de catwalk bij Calvin Klein, Alexander McQueen en Louis Vuitton of in tijdschriften als Vogue Paris, Harper's Bazaar en Numéro. Je kan het model trouwens ook volgen op Twitter, if you wish!

page loaded