Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Just chillin’ with the Homiés

Door Catherine op 28.03.2013

I spy with my little eye... dé must-have van het moment, ook gekend als de Homiés-sweater van Brian Lichtenberg.

Je hebt 'm vast ook al gespot aan het bevallige lijf van Rihanna, Miley Cyrus of supermodel Jourdan Dunn, die geweldige ghettoparodie op het logo van Hermès. De trui bestaat in verschillende kleuren & als T-shirt, maar vooral de zwarte sweater is al een tijdje hip in celebland.

Lichtenberg is met de modehit niet aan zijn proefstuk toe. Hij begon zijn carrière als ontwerper van sexy jurken & evolueerde al snel richting stagewear voor de Groten der Aarde. M.I.A. ontdekte hem als 1ste - de hologramleggings die Lichtenberg haar op goed geluk toestuurde, werden een favoriete podiumoutfit - & Gwen Stefani, Katy Perry & collega's volgden. Echt beroemd werd de designer dankzij Lady Gaga. Het zwart-gele crime scene-lint in latex dat Mother Monster in de clip van 'Telephone' draagt, is van zijn hand.

En nu loopt gans hip Hollywood storm voor zijn nieuwste assortiment vestimentaire grapjes. Homiés is niet gebaseerd in Parijs, maar in de L.A. hood van South Central. Het logo toont geen paard & renwagen, maar een bouncende patserbak. Humor!

Hermès is trouwens niet het enige modehuis waarop Lichtenberg zijn pijlen richt. Céline werd Féline - Meow! - & Balmain spelt voortaan Ballin


Geniaal wat ons betreft, want Lichtenberg speelt met zijn sweaters & beanies in op de streetwearhype terwijl de typografische verwijzingen naar grote labels het soort insidermopje vormen waaraan fashionista's onmogelijk kunnen weerstaan.

Point in case: wij hebben onze Ballin-beanie & Homiés-tee al besteld. Ayo.

Te koop via de website van Brian Lichtenberg & Revolve Clothing.

page loaded