Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: The Locals

Door Koen op 28.03.2013


Wanna know hoe onze Scandinavische noordervrienden er op straat bijlopen? Boek een citytrip naar de Deense fashion capital Kopenhagen en see for yourself. Het is een optie, maar het kan natuurlijk ook iets minder drastisch en budgetvriendelijker: volg gewoon de ex-Copenhagen streetstyle blog The Locals.


Copenhagen Streetstyle was in handen van de Deen Søren Jepsen en de Zweedse Jenny Söderman. Maar sinds kort schuimt enkel nog die 1ste dagelijks de streets of Copenhagen af, op zoek naar must-see streetwear. Hij zorgt voor high quality pics van amazingly dressed people in de Scandinavische straten, maar ook erbuiten spot hij met zijn fashion watching eyes de nieuwste trends en de origineelste combi's op straat.Vandaar de naamsverandering: Copenhagen Streetstyle ging internationaal met 'The Locals'. Deze naam laat meer vrijheid toe en opent de wegen naar een global streetstyle blog: hello world! Zo ontsnappen ook de bezoekers van de alombekende Fashion Weeks -o.a. in New York en Parijs- niet aan Søren's blik. Onze eigenste Tiany verscheen onlangs nog in volle Kenzo-glorie op zijn streetstyle blog: go Tiany! 


Willen jullie ook meer van dit? Bij The Locals vind je straatmode in alle vormen en maten, van Kopenhagen tot London tot who knows where. Enjoy!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded