Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lenteschoonmaak by Belmodo!

Door Michael op 26.03.2013


Spring is in the air, en dat wordt bij Belmodo extra gevierd! We lopen hier al een week te fluiten, ok al bibberend maar we doen het toch! We zetten voorzichtig weer een zonnebril op en proberen stilaan onze nieuwe lentegarderobe binnen te smokkelen in onze winterse outfits. Oh zomer waar blijf je toch!

1 ding is zeker, wij voelen positieve vibes all around en die willen wij maar wat graag met jullie delen! Daarom besloten wij op een goeie maandag dat we jullie zouden verlossen van dat ene stomme klusje dat steevast gepaard gaat met een nieuwe lente: de lenteschoonmaak. En dan nog in je kleerkastjust what you need as well!
Vorige week kon je een foto van jouw rommelige kleerkast uploaden via Belmodo. De meest messy garderobes raakten geselecteerd en via de Belmodo Facebookpagina gingen we aan het stemmen. Winnaar van de lente schoonmaak is dan ook Evelien Goessens! Hurray girl! Onze Belmodo bunnies kozen hun meest fancy outfit uit en trokken richting Gent voor een schoonmaaknamiddag. Voortaan kan Evelien haar garderobe in de meest pure en smakelijke vorm inspecteren en selecteren. We like!

De Belmodo bunnies trokken naar Evelien voorzien van de nodige Hema spulletjes. Denk daarbij aan gloednieuwe mandjes, kleerhangers, labels, opbergboxen, stapelbare lades, multifunctionele houders, hangmandjes, schoenenboxen en geurverfrisser. Wil jij ook jouw garderobe klaar maken voor de zomer? Check de Hema website voor alles wat je kan helpen in het pimpen én summer proof maken van je kleerkast! 

Benieuwd naar het resultaat? Check onze deskundige 'before' en 'after' foto's!


Ohhhh wat hebben wij nu zin gekregen in een héérlijk geurende en zeemzoete zomerse avond. Ahhh, wanneer ... wanneer... wanneer! Fingers crossed dat jou garderobe er tegen dan ook spik en span bij ligt. If you need us? Call us!

De Belmodo bunnies wink

page loaded