Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filles à papa x &ME

Door Michael op 26.03.2013

&ME is een internationale speelfilm van Norbert ter Hall, regisseur van o.a. de film A'DAM - E.V.A. Het verhaal is gebaseerd op het boek Fremdkörper van Oscar van den Boogaard.  Eduard, een gedesillusioneerde, homoseksule jurist verruilt zijn job in Berlijn voor een nieuwe start in België als topambtenaar bij het Europees Parlement. Daar ontmoet hij de Spaanse schone Edurne. Ze valt meteen voor de charmes van Eduard en Eduard laat zich meeslepen in de wereld van Edurne...

In &Me speelt hét paillettenjurkje van Filles à Papa 1 van de grote hoofdrollen. The sequined dress is namelijk het lievelingsstuk van de Spaanse schone, de 2 mannen in haar leven stelen het kleedje, waardoor het zich transformeert naar een symbool voor hun onconventionele liefde...

Vanaf eind maart in de Belgische bioscoopzalen!

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded