Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion party gesignaleerd: EZEKIËL 25:17!

Door Koen op 26.03.2013

EZEKIËL 25:17 is Sex, Violence en Dirty Dancing!  We Are Prostitutes en Radio Belgique FM organiseren maandelijks in de Decadance in Gent de studentenavond EZEKIËL 25:17, dankzij Pulp Fiction het hipste Bijbelfragment. Ze serveren er een eclectische cocktail van zwetende, pompende elektro en pure, vuile en vooral stomende rock 'n roll. Ze zijn een vaste waarde in het Gentse uitgaansleven en nu zet EZAKIEL 25:17 de Gentse Fashion scene exclusief in de kijker met een Catwalk Edition

Decadance rolt op donderdag 28 maart de rode loper uit voor enkele jonge talenten uit de Gentse modewereld. Ze opent de deuren om 22:00 met een live optreden van Rosetta Stone en aansluitend een Beatles only-set door Modern Art. Klokslag middernacht staan de beste creaties van Julie Van Den Berghe, La Chaton Bottee (Ellen Lloyd), Julie Vanelderen en de studenten van het Sint-Maria Instituut in de spotlight. De elegante trappen van Decadance doen dienst als catwalk. 


Ontwerp Julie Van Den Berghe                             Ontwerp Julie Vanelderen

Sam De Bruyn, Frères Deluxe en We Are Prostitutes zorgen voor opzwepende beats en niemand minder dan Freaky Age, WAY en Radio Belgique FM zetten met een indrukwekkende DJ-set de rock-‘n-roll room in vuur en vlam.


We Are Prostitutes aan het werk. 

De Catwalk Edition van EZEKIËL 25:17 is een must do wanneer je je avond wilt vullen met dansen en fashion. Daarom geven wij je graag een duoticket. Geef ons het juiste antwoord op de wedstrijdvraag en wie weet sta jij wel een dansje te placeren donderdagavond! 

WANNEER
Donderdag 28 maart 2013
vanaf 22:00 

CATWALK
00:00 - 01:00 

MAIN ROOM + CATWALK
Sam De Bruyn
Freres Deluxe
We are prostitutes 

R'N'R ROOM 
Freaky Age DJ set
WAY DJ set
Radio Belgique FM

Met medewerking van Sarah van Hapert.

page loaded