Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Je m’appelle Candy

Door Astrid op 25.03.2013

Klaar voor een enorme portie sugariness? Bekijk dan snel de preview van Prada’s campagnevideo voor hun nieuwste parfum Candy L’Eau.

Verantwoordelijk voor dit zeemzoete, amper 12 seconden durende filmpje zijn Wes Anderson & Roman Coppola. Indeed, broer van Sofia, die trouwens ook niet vies is van een parfumcampagne once in a while! Wie Moonrise Kingdom gezien heeft, weet dat wanneer deze 2 directors samenkomen, magic happens! Denk aan beelden waar een Instagram filter over lijkt te hangen, ’60s inspired fashion, een dromerig meisje met perfect froefroe’ke & an overall Nouvelle Vague kind of atmosphere.

Prada girl van dienst is model/-actress Léa Seydoux, die we kennen van de Prada Candy campagne.

Lieve beelden zijn misschien mijn ding, mierzoete geurtjes dan weer helemaal niet. So sorry! Maar voor all you sweet teeth out there, ga ik het toch over de geur hebben, haha! Op het world wide web doen geruchten de ronde over o.a. een ‘oriëntaalse vanillegeur’, citrus noten, bloemengeuren & karamel. Veel verschillende info voorlopig, maar ik vrees dat we toch zullen moeten wachten tot de officiële lancering van het parfum voor een full report. Die trouwens in april wordt verwacht.

Over 1 ding bestaat echter geen twijfel: you’ve tickled our curiosity miss Miuccia Prada!

Mag het nòg zoeter voor jou? Stay tuned, want deze week worden nog 2 video’s vrijgegeven, voor we de kortfilm helemaal te zien krijgen. Geen idee hoe ze er aan komt, maar op Anna dello Russo’s blog vonden we al beelden van de volgende filmpjes:Can’t wait to know how this is going the end

page loaded