Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smets x The Impossible Project

Door Koen op 23.03.2013

Ben jij fan van analoge fotografie? Scream & shout dan maar, want The Impossible Project brengt zijn instant films, tools & ingredients for instant photography naar Smets in Brussel (lees ook het Belmodo shopreport over Smets!).

Voortaan scoor je die hippe retro Polaroid camera dus bij Smets, samen met bijpassende film in cool black & white, sepia of kleur. Het perfecte recept om eindelijk aan die met Polaroids bezaaide muur te beginnen. 

But there's more! Weet je toch nog niet zo goed hoe je die perfecte foto tevoorschijn tovert, dan is '101 ways to do something impossible' een must-read voor jou! 

Verknocht aan je iPhone, maar toch stiekem een analog photography lover? Nog even geduld en The Impossible Project pakt uit met de perfecte oplossing voor je dilemma! Ze brengen namelijk een eigen instant camera op de markt, waarmee ze willen inspelen op de toekomst van instant photography

Nu stel je jezelf waarschijnlijk de vraag "wat is die oplossing dan?". Well, no worries want ik heb het antwoord op die brandende vraag! Impossible instant hardware komt dit jaar nog uit & zorgt ervoor dat foto's die jij op je iPhone neemt hun weg vinden naar de wereld van instant photography.

Door je telefoon in de hardware te leggen wordt de foto op je kleine scherm omgezet in een hipster approved Polaroid exemplaar. Android lovers niet getreurd, een versie voor jullie volgt snel genoeg!

Wil jij zo'n uberhip exemplaar op de kop tikken? Hou dan zeker de website van The Impossible Project in het oog (of lens voor diehard photography addicts) voor de release date en daarna... just snap away!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded