Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-see: The Bling Ring

Door Astrid op 23.03.2013

It’s official: Sofia Coppola kan niks verkeerd doen voor ons! We love, love, loooooove de jongste Miss Dior film en nu komt de director eindelijk nog eens – het is alweer 3 jaar geleden sinds Somewhere – met een silver screen project naar buiten. Hoewel The Bling Ring op het eerste zicht niet de oh zo bekende dromerige & girly Coppola-stempel draagt, weet ik zeker dat ook deze movie weer een pareltje zal zijn.

De pic gaat over een groep verwende teenagers uit L.A., die uit verveling de huizen van celebrities gaan plunderen. Geloof het of niet, maar aan het hoofd van de bende staat de lovely Emma Watson. De andere leden worden gespeeld door Katie Chang, Taissa Farmiga, Israel Broussars & Claire Julien.


Emma Watson is getting used to the L.A. lifestyle. 

Fun fact: de film is gebaseerd op waargebeurde feiten. De ‘Burglar Bunch’ brak in 2008 & 2009 bij o.a. Audrina Patridge, Lindsay Lohan, Paris Hilton, Rachel Bilson, Orlando Bloom, Brian Austin Green & Megan Fox in. Paris Hilton zal trouwens zichzelf – als poor little burglary victim – spelen in de film. Reality was toch altijd haar sterke punt, niet?

De totale buit van de bende bedroeg toen minstens 3 miljoen dollar (mainly designer outfits and fancy jewelry) & de niet-zo-typische inbrekers werden uiteindelijk opgepakt. Alexis Neiers, die door Emma Watson vertolkt wordt, werd trouwens gearresteerd terwijl ze op de set was van haar eigen reality TV show Pretty Wild aan het shooten was. Honestly, hoe kan je nu niét een film hierover maken?!

In de trailer spotten we bovendien loooooots of designer goodies, dus ook de fashion lovers worden tijdens deze film verwend. I do hope they wear stylish SS2013 outfits! We willen immers geen herhaling van het ‘The devil wears… verouderde trends' fiasco, toch?

De trailer is misschien net uit, maar op de film zelf blijft het voorlopig nog even wachten. Noteer toch al woensdag 5 juni 2013 in je agenda, want dan gaat de film in Belgische première. I know I’ll be seeing this movie

page loaded