Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Invasie van Antwerpen #DIVA

Door Angelique op 23.03.2013
Na Brugge, Leuven, Kortrijk en Gent, maakte Antwerpen zich vandaag klaar voor de battle van het jaar! Woehoe! De Invasie! The place to be voor aanstormend creatief talent. Na een strenge selectie uit meer dan 250 creatievelingen, selecteerde de jury iets meer dan 70 ontwerpers om er hun werken te verkopen. Op De Invasie kan je trouwens ook terecht in de Belmodo Boutique! 2 winnaars kregen via Belmodo de kans om tijdens De Invasie hun creaties te tonen aan het publiek en ook te verkopen! Exciting!

#DIVA Belmodo BoutiqueOns eerste standje wordt ingepalmd door Ines Rombouts uit Antwerpen. Ze verkoopt er o.a. truien, oorbellen en kettingen! De supercoole ‘Trust me, I’m a Hipster’ truien spelen in op de hipstercultuur. Bovenstaande kettingen bestaan allemaal uit 1 stuk. De 5 kettingen die je hierboven ziet hangen, zijn allemaal the same! Aan de uiteinden van de kettingen heb je een sluiting, maar je hebt er ook één tussen elk stukje ketting. Op die manier kan je de ketting helemaal omvormen! How cool is that! De kettingen worden verkocht in hele mooie witte doosjes met een gouden strik.    

Andere strijders!

VA TOUT

Éen van de eerste standjes die je aantreft op De Invasie is VA TOUT. Hier shop je prachtige juwelen die allemaal 1 gemeenschappelijk kenmerk hebben. Ze zijn namelijk SPIERWIT!

Photomatique

Leg je moment tijdens DIVA vast in de übercoole Photomatique! Voor 3 poses betaal je slechts € 2,-! Smile!

MT Walls

Wil je die kale muur bij je thuis wat opfraaien? Dan biedt MT Walls je dé oplossing! Zij verkopen namelijk originele prints van Belgische fotografen aan een redelijke prijs. Bovendien wordt er voor elke verkochte foto, een bedrag geschonken aan een goed doel! (Say What?!) Natuurpunt, Wildlife of Habbekrats, aan u de keuze! 

Want more?

De INVASIE nog niet bezocht? Mode, Fotografie, Food, Design.. What are you waiting for? Geen paniek! Morgen is de laatste dag om De Invasie te bezoeken! Bovendien krijg je bij je bezoek een gratis ticket voor de tentoonstelling ‘Zijde & prints’ in Het Momu-Modemuseum!

www.deinvasievanantwerpen.be

Met medewerking van Hawa Sanou.

page loaded