Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktails in Wonderland

Door Michael op 22.03.2013


Hoe beter de lente inhuldigen dan met een heerlijke cocktail? Zoals jullie een tijdje geleden konden lezen in het Belmodo.tv artikel Cointreau Fizz Garden in Brussel kan dat vanaf nu! De warmte hangt misschien nog niet in de lucht, maar zittend in de Cointreau Fizz Garden komen spring feelings vanzelf naar boven. Oh yeah!

Cointreau lanceert dus z'n private bar in Brussel. Een zéér bijzondere plek want het gebouw is statig en vol ziel. Verwacht je aan een voormalig bankgebouw versierd met de meest prachtige bloemcreaties van sterbloemist Thierry Boutemy. Boutemy is alom gekend en voorziet menig fashion feestje van de nodige flora. Remember de adembenemende bloemen on the catwalk tijdens de eerste show van Raf Simons bij Dior? Of de zinneprikkelende scenery tijdens Lady Gaga strikes a Belgian pose in Vogue? Inderdaad!Een hoogtepunt on the flowerside waar het Brusselse bloementapijt z'n tanden op stuk kan bijten. Oh yeah hier moet je absoluut heen! Naast het fantastische decor kan je hier genieten van de meest zalige Cointreau cocktails die je je maar kan bedenken. Tijdens de grand opening van de cocktail garden hield de Belgische fashion & lifestyle pers verzamelen geblazen. Everybody present om deze idyllische sprookjestuin met eigen ogen te zien.

Cointreau heeft trouwens een rijke modegeschiedenis met o.a. Dita Von Teese @ Cointreau Privé Londen en de ongelooflijke filmervaring die ik vorig jaar kreeg tijdens het Filmfestival van Cannes. Please readCointreaufabulous & Cannestastic!
Terug in Brussel, moet je gewoonweg een bezoekje brengen aan de Cointreau Fizz Garden. Je waant je als Alice in Wonderland, met pink flowers everywhere. Een lokettenzaal volledig omgetoverd tot een oase van bloemen en overgoten door een zeemzoete Cointreau saus. Alert want de Cointreau Fizz Garden is een pop-up bar.

Vanaf donderdag 21 maart 2013 t.e.m. zaterdag 20 april 2013 kan je in de geheime tuin terecht. Het oude bankgebouw Espace Chambon is 15 dagen lang de place-to-be in Brussel om de Cointreau Fizz cocktail in al zijn sprankelende variaties te ontdekken. Elke aanwezige kan zijn drankje een eigen toets geven, hem personaliseren en telkens opnieuw heruitvinden. What do you need more?
Elke dag komt de tuin tot leven vanaf 18:30, er wordt gezorgd voor een cheery muziekprogramma, met huis-dj’s en verrassingsoptredens.

De bar is privé dus vergeet je zeker niet in te schrijven op de Cointreau Fizz Garden website

WANNEER
Van donderdag 21 maart t.e.m. zaterdag 20 april 2013
Openingsuren: donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18:30

WAAR
Espace Chambon
Wolvengracht 48
1000 Brussel

Met medewerking van Sarah van Hapert

page loaded