Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo Boutique op #DIVA

Door Angelique op 22.03.2013

De Invasie is coming to Antwerp! Op zaterdag 23 & zondag 24 maart wordt de Suikerrui in Antwerpen omgetoverd tot het #DIVA walhalla voor fashionista's en designer lovers. En ja hoor ook wij zijn weer heel graag aanwezig. Deze keer Belmodo proudly presents de #DIVA Belmodo Boutique!

Niet alleen De Invasie, maar ook Belmodo, gelooft in jong talent en werkt hier graag aan mee. Een week geleden ging Belmodo op zoek naar jonge talentvolle ontwerpers om onze Belmodo Boutique in lichterlaaie te zetten. Heel veel talent schreef zich in, waarvoor een grote dank! Uit alle inschrijvingen stellen wij jullie graag onze 2 exclusieve Belmodo Boutique strijders voor!

Musthave

Musthave is een jong modelabel, opgestart door Ines Rombouts (22). Deze bezige bij weet wat ze wil. Naast haar eigen label is ze ook nog eens studente postgraduaat COPY. Naast haar "Trust me, I'm a Hipster" T-shirts, ontwerpt ze ook supertoffe jewellery. Een Musthave hoort gewoon in je kast. 

Hermien Cassiers, Hannah van Lith & Saskia Govaerts

Ook masterstudenten Hermien Cassiers, Hannah van Lith & Saskia Govaerts (22) kunnen dankzij de Belmodo Boutique op De Invasie hun ontwerp tonen aan het grote publiek. Met als thema 350 jaar academie hebben zij een halsketting ontworpen met 350 schakels die op verschillende manieren gedragen kan worden. Dit trio is jong en creatief, perfect dus voor onze Belmodo Boutique

Et voilà, onze #DIVA Belmodo Boutique strijders zijn gekozen. Ben je nieuwsgierig naar hun creaties? Zaterdag 23 maart & zondag 24 maart tijd vrij? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze Belmodo Boutique op De Invasie van Antwerpen! En ontdek én shop er nog veel meer talent van eigen bodem. 

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded