Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Zanita

Door Koen op 21.03.2013


De lovely en talented Zanita Morgan is de blogster achter Zanita. Deze Australische schone maakt deel uit van het Fellt collective en is blogger, model én fotografe. Een ware triple threat dus! Na zelf jarenlang voor de camera te staan als model, besloot ze op een dag zelf het fototoestel op te nemen and there was no turning back from there...

Zanita is een self-taught photographer en op haar blog vind je een kleurrijke mix van outfit pictures, editorials in samenwerking met andere bloggers (check hier Tiany's samenwerking met Zanita!) en het relaas van haar vele reizen overseas! Zanita's stijl is sportief maar elegant, met veel oog voor details met een knipoog. 

De editorials zijn altijd spot on en geven blijk van Zanita's feeling en talent voor fotografie en een connectie met de mensen die ze fotografeert. Haar portfolio is uitgebreid, zeer divers en een must-see voor iedereen die houdt van fashion en photography!


Bezeten van reizen, mode en mooie editiorials? Then this is the blog for you! Wij zijn alvast fan...

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded