Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Goed nieuws voor Girls-fans!

Door Catherine op 17.03.2013

Fans van de hitserie Girls mogen een gat in de lucht springen, want niet alleen is de reeks verlengd voor een 3de seizoen, zender HBO maakte onlangs ook bekend dat schrijfster Lena Dunham momenteel aan een nieuw project werkt.

Dunham, die je kent als de geweldige Hannah Horvath, gaat een serie maken over het leven van legendarische personal shopper Betty Halbreich.

Nog nooit van gehoord? Halbreich, ondertussen 85, geeft al sinds de jaren '70 stijladvies aan rijke New Yorkers & sterren als Sarah Jessica Parker & Meryl Streep. Zelfs Mrs. Fashion Police herself, Joan Rivers, klopt regelmatig aan bij Halbreichs kantoor in de bekende department store Bergdorf Goodman.

Betty is honest. She doesn’t tell you that something is you, then you get home and try it on and it looks backwards. It’s like shopping with a friend. With her, you never feel pressured. I do all my shopping through Betty unless I can get something wholesale. - zo zegt Joan Rivers -


The Queen of Personal Shopping, Betty Halbreich.

Ook designers zijn fan van Betty & haar eerlijkheid. 

She goes through clothes and tells me what doesn’t work, and designers need to hear that. Betty also tries to understand her customers and how they live. She’s like a sociologist. The relationship in a fitting room with her is the most personal thing in the world. She’s the queen of that. - aldus Michael Kors -

Dunham baseert zich voor de nieuwe reeks op Halbreichs memoire 'All Dressed Up and Everywhere to Go'. Werkt ook mee aan het project: executive producer van Girls Jenni Konner.

Verder is er nog niet veel bekend, maar wij kijken alvast uit naar de nieuwe show & de zonder twijfel ge-wel-di-ge kleren die erin te zien zullen zijn. Hoewel we op zich ook nooit genoeg krijgen van Hannah on coke in een gaastopje.

Yolo!

Meer over Girls lees je in deze Belmodo artikels: Style File: HBO Girls & Hoe Girls er had kunnen uitzien.

page loaded