Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Freja Beha Erichsen

Door Kim op 15.03.2013

Freja Beha Erichsen has been around the model block. De Deense schone startte haar modellencarrière in 2005, toen ze ontdekt werd door een model scout in haar thuisland. Momenteel woont ze in New York, waar ze nog steeds werkt en rondhangt met model friends, zoals Abbey Lee Kershaw, Coco Rocha of Arizona Muse.

Freja zat 2 jaar geleden zo wat aan de top van haar carrière en heeft intussen een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Catwalks voor Prada, Balenciaga, Balmain en Zac Posen of de cover halen van Vogue waren zowat dagelijkse kost voor het model.Daarnaast is ze ook het gezicht geweest van talloze advertentiecampagnes: van Isabel Marant tot Hermès & Chanel tot Gucci en ze was ook 1 van de modellen in de befaamde Pirelli kalender van 2011. Op dit moment kan ze nog op de 11e plaats rekenen in het top 50 lijstje van models.com.

page loaded