Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Moms and Mojitos

Door Karen op 14.03.2013

Het recept: Je neemt 2 blondines, waarvan 1 make-up artist is en de ander architecte, maar allebei mama. Je gooit ze in de blender en voegt een eetlepel feeling for fashion en een flinke dosis kennis van beauty en design toe. Dit geheel werk je af met een vleugje lifestyeEt voila! Je hebt de blog Moms and Mojitos.

The blondes in kwestie zijn de Belgische Ilse Gielen en Kim Maes, samen vormen zij de drijvende kracht achter de blog (of liever: het online magazine). 

Moms and Mojitos blijft trouw aan z'n perfect recipe en voorziet z'n lezers van fashion, beauty, design, travel tips en veel meer! De blog, die sinds begin december 2012 bestaat, is goed op weg om een daily read te worden met z'n leuke no-nonsense artikels en gevarieerde topics.

Visueel is de blog trouwens ook dik in orde en wie er niet genoeg van kan krijgen, kan steeds gaan snuisteren in het Pinterest universum van de mojito loving moms. Aan inspiratie geen gebrek... Wij zijn alvast fan!

Met medewerking van Aline Erauw.

page loaded