Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File: The Carrie Diaries

Door Kim op 13.03.2013

Dat Carrie terug is, wist je ongetwijfeld al. Bradshaw huppelt tegenwoordig als haar jongere zelve rond in The Carrie Diaries, een spin-off van Sex and the City, die gericht is op een jonger publiek. De serie speelt zich af in the 80's en dat zal je geweten hebben door de kledingkeuzes.Heel wat kleuren, semifoute prints, hoog haar en grote oorbellen zijn zowat standaard in de garderobe van de personages - but we like it! Hoewel we onszelf niet dagelijks in dergelijke outfits zien rondhuppelen, is het wel fijn om te zien hoe de stylisten hedendaagse kledij in een jaren 80-jasje gieten.

That's right, het merendeel van de kledij kan je gewoon nu kopen, gezien de stylisten van de show hun inspiratie bij de local H&M, Topshop of Asos halen.

Girls can see an outfit and go, "Oh I really love what Carrie’s wearing and I can go out to H&M or Topshop or wherever - we’ll just say H&M for now – and get that piece," and so it’s more accessible. - Aldus de stylisten.


Niet getreurd, af en toe wordt er ook gewerkt met vintage stukken, om de authenticiteit toch te bewaren. Wat vind jij van The Carrie Diaries?

page loaded