Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File: Little Mix

Door Michael op 12.03.2013

Wie, o wie heeft er gekeken naar X Factor UK 2011? Ja? Dan weet je dat Little Mix (de voormalige Rhythmix) de allereerste girlband is die 'The X Factor UK' heeft gewonnen sinds het programma voor het eerst werd gelanceerd -8 seizoenen voor hun overwinning. Take that, One Direction.

Laten we eerlijk zijn. One Direction mag dan wel het mannelijk geslacht hebben, Little Mix is gewoon veel cooler wanneer het op style aankomt. De 4-koppige girlband bestaande uit Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall houdt van de laatste trends. Zoveel is duidelijk.


'Wings' van Little Mix

De meiden stemmen hun outfits tijdens optredens op elkaar af. Hun stijl is girly and flirty with an edge, maar met de nodige glamour om toch bold & beautiful te zijn. Ook kleur speelt een grote rol, want ze gaan zelden het huis uit zonder kleur of printsLet's take a look at their style.


V.l.n.r. Jade, Perrie, Leigh-Anne en Jesy

De meiden van Little Mix hebben duidelijk geen moeite met het combineren van prints. Maar goed ook, want prints zijn hot en totally een 'please do!' op dit moment. Bloemenprints, luipaardprints, moderne breton stripes... You name it! Ook denim zien we hen dragen, maar wat Little Mix speciaal maakt, is hun bubblelicious afwerking. Grote, wilde haardossen, some bling bling en funky make-up. Klinkt over the top, we know, but the band totally rocks their style.

What else? Shoes of course! De girlband is gekend om het dragen van grote, vaak opvallende schoenen. Little Mix does not wear little pumps, want de meiden gaan vaak voor wedge pumps (met of zonder hak) en sneakers (vaak de hoge varianten). Ook de Timberland boots werden gespot. Maar waarom zijn de schoenen dan zo opvallend? Omdat de meiden ook hier spelen met kleur en prints.

Net als Amy Winehouse gekend was om haar kapsel, heeft Jade van Little Mix ook een eigen trademark: de vlinderstrik! Om een beetje androgyniteit in haar outfit te gooien, draagt ze vaak een vlinderdas. Ze heeft dan ook een hele collectie waar zowel dappere vrouwen als mannen jaloers op zijn. Wij dus ook!

Al bij al kan je niet ontkennen dat Little Mix opvallend is. De girlband mag dan nog niet zo groot zijn als de Spice Girls, maar ze doen het wel goed... In de modewereld alleszins. Agree or disagree? Laat het ons weten!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded