Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stylish men op PFW

Door Bieke op 08.03.2013

To streetstyle or not to streetstyle? Het is al lang geen echte vraag meer. Stijlvolle mensen spotten is hotter dan hot en laat het nu ook net 1 van onze favoriete bezigheden zijn!

Terwijl wij de talloze streetstyle-foto's van Paris Fashion Week uitplozen, vielen ons de vele handsome mannen op. Met hun impeccable style en geweldige looks - we hoeven daar niet flauw over te doen - zorgen ze voor een zeer welgekomen afwisseling tussen alle designer heels, fancy updos en korte rokken.

Bij deze het bewijs dat mannen tijdens de modeweken minstens even stijlvol voor de dag komen als de vrouwen. "Laat die stijlvolle boys maar komen," we say!Yes guys, ook bij jullie draait het allemaal om accessoires, accesoires en accessoires! En trouwens, hoe geweldig zijn die truien in neopreen?


Wij waren altijd al fan van mannen in kostuum, maar mannen in een lange winter coat... Hallookes!Burgundy of tanned rood, zoals wij het noemen, mannen zijn duidelijk fan van deze trendkleur. En terecht!


Dat kleur ook mooi staat bij mannen, hebben deze fashionistos goed begrepen. Kuddos!

Socialites en internet sensations: openly gay Peter en probably gay Harry Brant. Onder het motto "zwart is het nieuwe zwart," zorgen leer, velours en een kleine touch (hopefully fake) fur voor een bad *ss look.


Lekker ingeduffeld in de sneeuw en een tikkeltje eigenwijs, just the way we like our men!

Duuuuus fashionistos: we hope you all got inspired, want met die outfits willen wij maar wat graag met jullie pronken! (Niet dat we anders niet met jullie willen pronken, maar... you get the picture!)

Foto's via The Sartorialist, Fashion Indie, Tommy Ton, Showbit & Vogue Hommes.

Met medewerking van Lien Bruyland.

page loaded