Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Street Etiquette

Door Karen op 07.03.2013

Fashion straight from the Bronx, daar willen we wel een stukje van meepikken, niet? De blog Street Etiquette van Joshua Kissi en Travis Gumbs bestaat al sinds 2008 en het is echt een must-visit one.

Ze groeiden dan wel op in de Bronx, maar ze zijn van alle werelden thuis. Na college en na het lezen van vele blogs besloten de 23 year olds dat het tijd was voor een unieke blik op NYC en beyond.Met hun Afrikaans-Amerikaanse roots en hun Bronx-verleden hebben ze wel wat in petto voor de internationale fashion en blog scene. Look at them boys: ze zijn knap, well-dressed en cool: 2 gentlemen met smaak.Hun dandy/urban stijl is hun sterkste punt, a bit obvious met 'Street Etiquette' als blognaam. Het mannelijke duo doet trouwens meer dan bloggen alleen. Ze zijn creatief en gaan interesting collabs niet uit de weg. For example, check de espadrilles die ze creëerden in samenwerking met Soludos: fun, zomers en stoer. 


De guys verschenen al in GQ en Complex magazine en werden geselecteerd door de Guardian UK als Best Men's Style Blog. Ze maken ook editorials als Crowned, een fotoreeks over haar en identiteit.

Aan mooie beelden en inspiratie geen gebrek bij Joshua & Travis. The sky is the limit voor deze USA boys. 

Met medewerking van Siel Vandamme. 

page loaded