Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Annemerel

Door Karen op 03.03.2013

Annemerels blog, dat is een beetje vanalles: fashion, lifestyle, food en zelfs sport komen op de blog van deze Nederlandse blondine aan bod. Ze is van Den Haag, studeerde Taal & Communicatie en houdt ons op de hoogte van haar 22-jarige leventje. Tegenwoordig zie je haar vooral in leggings, Nikes en een headband, want een marathonloopster she is.


Zo deelt ze sporty shopping lists en laat ze zien hoe je het ook fashionable op een lopen kan zetten. Meer nog, af en toe draagt ze gewoon sporty pieces in combinatie met regular items voor een dagje shoppen of citytrippin'. We moeten bekennen: that girl knows what she's doing. Leuk ook als je zelf dat extra beetje motivatie op sportvlak kan gebruiken: leef mee met deze girl en je weet meteen dat je niet de enige bent die soms in fancy sweatpants de deur uitgaat.


Annemerel deelt yummy receptjes, trendy tripjes en down to earth beauty nieuws. Eigenlijk deelt ze echt alles, van haar morning power breakfast tot een mooi avondlijk uitzicht: Annemerel let's you know. En wij klagen niet. Wie wil er nu niet een zelfgemaakte pumpkin spice latte à la Starbucks uitproberen. Van slaatjes tot delicious zoetigheden, haar blog lijkt wel een beetje een 'start to run, cook and shop' gehalte te hebben.


Ook speciale hairdo's legt ze tot in de gehydrateerde puntjes uit. Outfit posts steken ook af en toe de kop op. Shoppen doet ze vooral bij Zara en misschien valt het jullie ook op, maar wij denken dat de sneakers à la Isabel Marant haar favo shoe gear van het moment zijn. Wil je op de hoogte blijven van fun, girly en happy jog, food en modenieuws, dan is deze blog iets voor jou! Ook via Facebook kan je in Annemerels leventje duiken: plons.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded