Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion PR Girl Problems

Door Kim op 01.03.2013

If you're having one of those moments wanneer het moeilijk gaat op het werk of je gewoon nood hebt aan een lachbui, surf dan zeker eens naar de hilarische tumblr Fashion PR Girls Problems.

Het is niet bekend wie het brein achter deze blog is, maar we beelden ons een collectief van gefrustreerde en grappige PR ladies in, die hun dagelijkse werkbeslommeringen op het world wide web gooien - en daar zijn wij heel erg blij om!Dit is slechts een fractie van wat je kan vinden op Fashion PR Girl Problems, voornamelijk grappige gifs van reality of tv shows, die voorzien zijn van een bekende PR-situatie. Wij raden aan dat je er gewoon even naar surft en geniet van al dat grappigs!

page loaded