Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cointreau Fizz Garden in Brussel

Door Koen op 28.02.2013

De lente komt eraan! Donderdag 21 maart, we zitten er allemaal op te wachten... Een tip om de eerste dag van de lente te vieren, is de opening van de nieuwe Cointreau Fizz Garden in Brussel. Of het weer ons in een lentesfeer zal brengen, weten we nog niet. Maar een sprankelend drankje in het hartje van Brussel zal ons hierbij zeker en vast helpen!

Wacht zeker niet te lang om langs te gaan, want de Cointreau Fizz Garden is een pop-up bar. Vanaf donderdag 21 maart t.e.m. zaterdag 20 april kan je er terecht voor de waanzinnige Cointreau Fizz cocktail. De cocktail bar bevindt zich in een oud bankgebouw en is privé. Om deze cocktailwereld te ontdekken moet je je dus inschrijven op hun website.

Elke dag komt de tuin tot leven vanaf 18u30, met een playful muziekprogramma, terwijl Cointreau Fizz wordt ontsluierd! Elke aanwezige kan zijn cocktail een eigen toets geven, hem personaliseren en telkens opnieuw heruitvinden. Met Cointreau Fizz doe je wat je wil. Pure luxe!

15 dagen lang, of beter: 15 náchten lang, zal de Brusselse lentelucht trillen op het ritme van Cointreau Fizz. 15 avonden om de tuin, zijn cocktails en zijn geheimen te ontdekken... Trouwens, de tuin is ingericht met de charme en het talent van bloemist Thierry Boutemy.

Huis-dj’s en verrassingsoptredens drukken op elke avond hun eigen stempel. Tot en met zaterdag 20 april, en dan is het helaas voorbij...

Wanneer?
Van donderdag 21 maart t.e.m. zaterdag 20 april 2013.
Openingsuren: donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18u30.

Waar?
Espace Chambon
Wolvengracht 48
1000 Brussel

Met medewerking van Marieke Decock.

page loaded