Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Medine & The Husband

Door Kim op 27.02.2013

Ze mag dan wel gekend staan als The Man Repeller, blogster Leandra Medine is er -ondanks haar zelfgekozen bijnaam- in geslaagd om haar perfect hubby aan de haak te slaan. Leandra gaf vorig jaar het jawoord aan Abie Cohen -nieuws dat een beetje out of the blue werd aangekondigd op haar blog, en waar veel lezers geschokt op reageerden.


Tot nu toe wisten we nog niet echt veel over Medine and the husband, maar in een recent artikel op de beauty website Into The Gloss, geven ze wat meer over zichzelf (en hun beautygeheimen) prijs. Resultaat? Een reeks foto’s waar de liefde tussen de 2 ervan afstraalt, pyjama-jumpsuits die de nodige jaloezie opwekken en een heuse collectie Kiehl’s -Leandra’s favoriete beautymerk naast Bumble and Bumble.

Ook het interview is de moeite waard als je graag wat meer wil weten over het koppel -wij zijn alvast fan van dit grappige duo!

Alle foto's via Into the Gloss.

page loaded