Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Talent To Watch: Sophie van der Perre

Door Loes op 26.02.2013

Sommige foto’s weten je te vangen om je vervolgens nooit meer los te laten. Een weergave van echtheid, puurheid en liefde. Pure liefde voor mensen, voor schoonheid en het leven. De foto’s van Sophie van der Perre hebben die gave om je te betoveren. Ze slepen je mee naar zonnige oorden waar je kan huppelen in korenvelden, onbeschaamd kan ronddansen in de woonkamer en uren mag dagdromen. It’s magic

Sophie van der Perre is een fotografietalent, without a doubt. Misschien heb je haar werk al gespot in een magazine, maar de kans is groot dat ze voor jou nog undiscovered gebied is -tot nu. Sophie fotografeert modebeelden, haar muzes (Sarah, Milou en Bamboo) en her loved ones. Al deze beelden barsten van de emoties en lijken toevallig te kloppen. 

Sophie maakt snapshots met oog voor detail. Imperfection makes perfect. Ze fotografeert het liefst analoog maar doet ook af en toe digitaal werk. Met deze foto’s toont ze een imperfecte werkelijkheid die romantisch aanvoelt. Love, peace and happinessOnze favoriete serie heet 'We're all grown up now'. Deze serie toont de 3 muzes van Sophie -die ze 1 keer per jaar samen fotografeert- in een nostalgische setting. 

Sophie werd al door enkele namen opgepikt. Zo had ze publicaties in de Belgische en Nederlandse Vice, mocht ze tentoonstellen in A&Gallery in Gent en liet zelfs The Big Apple haar exposeren in 10F3. We can be proud want Sophie is afkomstig uit het Vlaamse Poperinge en woont nu bij onze Noorderburen in lovely Amsterdam


Emoties, naakte meisjes en zonneschijn. Take a look want we zijn zeker dat deze foto’s jullie ook zullen betoveren. 

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded