Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File : A$AP ROCKY

Door Karen op 25.02.2013

'Cuz she's a fashion killa and I'm a trendy nigga' rapt A$AP Rocky en he's damn right! Als eerste met een 'COMME des FUCKDOWN' beanie, van kop tot teen in de tropical Givenchy print en met dé must-have rottweiler sweater van FW2012A$AP is hot in de music- & fashionbusiness, that's for sure!

Rocky was born and raised in New York city - Harlem. In 2007 begon hij de A$AP Mob, een groep van rappers, producers en music video directors. Zijn eerste album kwam uit op 15 januari 2013.

A$AP x Raf Simons 

"Raf Simons. I love him. He's probably the most influential designer I have ever followed. Not only that, he listens to my music. He listened to my music before we even met" - aldus de rapper.

Een collab kon dus natuurlijk niet uitblijven. Raf Simons 1995 x A$AP is geboren.

Over de collaboration zegt Rocky dat hij zichzelf niet als ontwerper ziet en dat we dat in de toekomst ook niet van hem moeten verwachten, maar tegen collabs zegt hij geen neen! Al weten we nog niet wanneer we de release kunnen verwachten.

A$AP x Oki-Ni

A$AP is on tour om zijn nieuw album LONG.LIVE.A$AP te promoten, maar hij maakte een stop bij het Oki-Ni team in Londen om wat nieuwe goodies uit te proberen. Normaal kiest Rocky vooral voor Raf Simons, Rick Owens en Alexander Wang, maar hij maakte van de gelegenheid gebruik om Kenzo, Paul Smith en Martin Margiela uit te proberen. We like!


A$AP x Lana Del Rey

In National Anthem brengen Lana, aka Jackie O, en A$AP, aka JFK, ons terug naar de sixties. Check hier de video!

Where to shop volgens A$AP

Rocky loves Opening Ceremony, mooi vertegenwoordigd in de USA maar in Europa is er enkel een store in London. Oak, Barneys en Y-3 zijn ook enkele van zijn favo shops. Zijn favoriete designers zijn Raf Simons, Rick Owens en Ann Demeulemeester. Maarrrr...niet gevreesd! A$AP shopt ook 'gewoon' bij Acne en A.P.C.

Met medewerking van Sophie De Vos.

page loaded