Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Igor + André

Door Karen op 21.02.2013


Illustratie hier, portret daar, artworks van Danny Roberts overal. De dromerige tekeningen van deze fotograaf/modeontwerper-come-illustrator zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. Zijn feëerieke portretten sieren blogs, magazines en zelfs kledij overal te wereld.

Duik mee in Danny's wondere wereld van modellen, blogsters en mode in general: pretty, lovely and oh so charming


Anna Lundsorensen                                                  Antonina

Daphne Groeneveld                                                     Katiusha Feofanova

Lily Cole                                                                   Melodie Monrose

Roberts begon in 2008 met het maken van portrettekeningen van zijn collega modebloggers als een ode aan de mode, aan de bloggers en aan hun sense for style. Sindsdien maakte hij onvoorstelbaar veel series, van de 'blogger portrait series' tot de 'series on love' tot 'pop culture series' en many more.

Vooral modellen overal ter wereld schoppen het tot zijn favoriete muzes. Op Danny's blog Igor + André vind je zijn hele portfolio: creatieve uitspattingen all the way from California.


Geri Hirsch                                                             Hannelí Mustaparta

The Blonde Salad                                                        Style Bytes

Codie Young

Ook via Instagram houdt hij zijn fans op de hoogte van zijn inspirerende projecten. Zo ontwierp hij bijvoorbeeld een kleine collectie voor Gwen Stefani's Harajuku Lovers: ain't that cool!

Zijn jullie ook zo into Danny's paintings, drawings en sketches? Volg zijn blog voor een brok dromerige mode of surf naar Etsy, want via die website kan je zo'n kleurrijk portret zelf in huis halen. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded