Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Liebemarlene

Door Karen op 18.02.2013

Meet Rhiannon Leifheit, de vintage girl achter Liebemarlene. Deze blog is een must voor vintage liefhebsters, retro-addicts en classic film freaks. Of course kan iedereen er terecht voor een beetje mode inspiratie uit vervlogen tijden. De blognaam dateert nog van haar liefde voor de Duitse taal en haar Marlene Dietrich -zangeres en actrice uit de jaren '30- obsessie als kind.

Rhiannon is een freelance writer en als ze kan, doet ze stylings on the side. Vanuit Atlanta, Georgia deelt ze haar passie voor vintage en alles dat daarbij hoort. Ze woont er met haar husband en personal photographer, Drew en hun chihuahua.
Het lovely couple is een match made in heaven op liefdes- en werkvlak. Check maar hoe de combi van Rhiannons stylings en Drews fotografietalent voor amazing plaatjes zorgen.
Rhiannon heeft een column op Oxford American, 'The Southern Magazine of Good Writing', en verkoopt veel van haar kleren via eBay. Eigenlijk liggen haar roots bij deze veilingsite: ze startte er een shop en haalde er een blog bij om haar eBay items meer in the picture te zetten. De globale blogpopulariteit turned everything around. Liebemarlene was booming en voilà, hier zijn we dan: Rhiannons vintage visie on fashion en life.
Haar blog is dromerig, schattig, naïef en oh zo mooi. Prachtige landschappen, vintage houses, schaapjes: een beetje geitenwollensokkensfeer meets retro fashion: genieten en relaxen in good old Atlanta met vintage mode op z'n best. Go sneak a peak. Wat denken jullie?

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded