Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Who is that it-girl? Rachel Strugatz!

Door Karen op 17.02.2013

Who is she? 

Rachel Strugatz is zonder twijfel de queen of accessories. Deze fashionista is een vaste waarde bij Women’s Wear Daily. Zij werkt hier als accessories news editor en social media news editor.

Met haar scherpe pen is ze altijd als 1ste op de hoogte van alle nieuwtjes in accessoireland en van alle brand new hypes binnen het social media landschap. En dat niet alleen, this chick's got style

Her style? 

Rachel mixt en matcht zonder problemen designer labels met fast fashion en combineert haar stukken effortless. Gescheurde jeans met Swarovski laarsjes? Yes, she can. Verder steunt haar complete look op, jawel je kan het al raden, accessoires. Black skinny jeans, een T-shirt en een sweater met als kers op de taart : lots of accessories.

Toch houdt deze business woman ook van praktische mode. Enkellaarsjes met een brede hak -van maximum 8 cm- vindt ze een absolute must-have voor iedere vrouw. Met dit soort schoenen rent Rachel door New York van showroom naar meeting, naar interview. 

Pics: www.refinery29.com

Accessories 

Rachels stijl, wat betreft accessoires, kan je samenvatten in 1 regel: "When you think you have it right, you probably need to add one more bracelet or ring." Overdaad schaadt nooit bij Rachel Strugatz. Zij volgt iedere trend want elke trend heeft een reden voor zijn bestaan.  

Her job 


The inside scoop

Zoals we al zeiden, werkt Rachel bij WWD en schrijft ze over accessoires en social media. Deze 2 disciplines zijn sterk verweven in de fashion industry. Toch vindt ze de verscheidenheid van de onderwerpen ook heel fijn. Het houdt haar ideeën fris en haar werk afwisselend. Rachel laat de 2 onderwerpen samenvloeien als geen ander. Zo schreef ze bijvoorbeeld een artikel over de impact van Instagram op de accessoiremarkt. Beauty and brains

Ben je op zoek naar de nieuwste trends in accessoires? Richt je ogen op deze it-girl en dan zit je sowieso goed! 

Met  medewerking van Loes van Look. 

page loaded