Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Abbey Lee Kershaw

Door Kim op 15.02.2013

Abbey Lee Kershaw, een topmodel van the land down under, komt je ongetwijfeld bekend voor uit de H&M x Versace campagne, waar de Australische pronkt in de leather studded dress. Abbey Lee draait intussen al even mee in het vak, en is met haar 25 jaar zeker niet de jongste in het modellenwereldje, maar toch mag ze zichzelf nog uiterst populair noemen als het op covers, campagnes en catwalks boeken aankomt.

Haar big break had ze in 2004, toen ze de Australische Girlfriend Model Search wedstrijd won. Sindsdien werkte ze al voor Victoria's Secret, Gucci, Rag&Bone en Chanel.

Het Australische model staat ook gekend om enkele minder fijne voorvallen. Zo viel ze ooit op de catwalk tijdens de Rodarte show in New York (te hoge hakken) en viel ze een maand later flauw tijdens de Alexander McQueen show in Parijs (te strak korset).

Kan gebeuren, en het heeft alleszins nog geen negatieve invloed gehad op haar carrière. Op dit moment kan ze alvast nog op de 4de plaats rekenen in het lijstje van Top 50 Models op Models.com.

page loaded