Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

One night in The Hotel

Door Aline op 12.02.2013

I kid you not, dit prachtige zicht was wel degelijk het 1ste wat zondagochtend zag toen ik mijn ogen open deed... 

Amazing? Yes! Dit million dollar view kan je echter enkel verkrijgen als je een nachtje boekt in het luxueuze hotel: The Hotel, of in mijn geval krijgt... Spoiled me, I know


Windows, windows, windows & amazeballs city views

Het begon allemaal een aantal maanden geleden bij de 4de verjaardag van Belmodo. Voor de gelegenheid gaven we 4 pretpakketten weg met telkens een geweldige prijs. Toeval wil, en het is écht toeval, dat 1 van mijn besties een pretpakket won... 

Ik verzeker jullie dat de wedstrijd 100% eerlijk verlopen is en dat Sophie gewoon 1 van de 4 gelukkige winnaars was en ik de lucky bastard die mee mocht... Hip hip hoi!


Amazing view over Brussels & 1 of our rooms

Back to The Hotel. Een kamer op de 23ste verdieping met een uitzicht over heel Brussel: check! Een sauna op diezelfde verdieping met nog andere vergezichten over onze geweldige hoofdstad: double check! 

Na een heerlijke nacht (lawaai op die hoogte? I don't think so!) in het beste bed waarin ik in tijden sliep (can I take that one home please? Best.mattress.ever!) werden we wakker with a view.

En wat voor een view, er was die ochtend geen wolkje aan de lucht en we konden werkelijk kilometers ver zien. Brussel was nog nooit zo mooi!


Mirror selfie & top floor sauna happiness 

Na een heerlijk uitgebreid en verzorgd ontbijt op de 26ste verdieping (jup nog hoger!) zakten we af naar onze eigen verdieping om te genieten van de sauna & spa, again with a view...

Relaxen met zicht op de skyline van Brussel, the things I do for fashion wink


Pic from The Hotel; probably one of the best city centre hotels I ever stayed in... 

Nogmaals enorm bedankt aan The Hotel for having us & voor deze onvergetelijke ervaring! 

Meer The Hotel vind je op hun website, Facebookpagina of Twitter. Als je via Facebook een kamer boekt, geniet je zelfs van fan-voordelen!

Mijn fashion adventures kan je ook nog steeds volgen op Twitter & Instagram

page loaded