Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Verklaar elkaar de liefde en win met Moët & Chandon

Door Michael op 06.02.2013

Valentijn komt er weer aan. Handen grijpen, zoals elk jaar, naar chocolade en andere delicatessen en zoetzemerige koppels vinden hun weg naar exotische oorden voor romantische nachten. Beslis je om toch in ons Belgenlandje te blijven, dan kan je je kans wagen bij Moët & Chandon. Het champagnehuis komt namelijk met een wel heel interessante wedstrijd op de proppen: Declare Your Love.

Wat moet je doen? Download de Moët & Chandon Rosé app 'Declare Your Love' op je smartphone. Maak een foto met behulp van de app of upload er 1tje. Die foto moet tonen hoe jij je liefde verklaart aan je wederhelft. Dan nog even snel bewerken op de app zelf & opsturen naar [email protected]That's it

Wat valt er te winnen? 20 romantische zielen maken kans op een magnumfles Moët Rosé én 2 toegangstickets voor een exclusieve cocktail party op het Flageyplein in Elsene (Brussel). Bovendien zullen de winnende foto's de hele avond als projecties schitteren op het Flageygebouw, dat zich op het plein bevindt.

Ladies and gents, haast je want de wedstrijd is already up and happening en loopt nog maar t.e.m. morgennachtdonderdag 7 februari. Alle winnaars worden persoonlijk gecontacteerd op vrijdag 8 februari.

Waag snel je kans op de Facebookpagina van Moët & Chandon Belgium. Succes!

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded