Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tom Ford x Justin Timberlake

Door Bieke op 04.02.2013

OMG Belmodo lovers, jullie hebben het goed gezien: Tom Ford gaat samenwerken met Justin Timberlake! De zanger zal, na 6 jaar afwezigheid in de music business, zijn comeback maken en hij wil het duidelijk big aanpakken met Tom Ford aan z'n zijde. De designer zal ervoor zorgen dat Timberlake er steeds divine uitziet tijdens de promotiecampagne van z'n nieuwe album The 20/20 Experience

Beiden hebben al samen aan tafel gezeten om vast te stellen welke look & feel Justin's comeback zal hebben. En oh la laa, het resultaat mag gezien worden! De Amerikaanse ontwerper staat bekend voor zijn verfijnde mannenkledij. Iets wat duidelijk te zien is in Timberlake's nieuwe clip Suit & Tie. De zanger draagt onder meer een Tom Ford smoking, hemd en zwarte bow tie. Andere kledingstukken die prominent aanwezig zijn in de clip, zijn een three-piece suit, lederen loafers en zwarte onyx manchetknopen. Onderaan kan je de video bekijken en zelf oordelen: doesn't he look absolutely fabulous or what?Look at that transformation!

Wij zijn er nu al zeker van dat deze single een hit gaat worden. Kan ook niet anders, in een Tom Ford Suit & (Bow) Tie.

Justin Timberlake brengt binnenkort een gloednieuw album uit. Lees er alles over in het Belmodo artikel Mister love and sex and magic is back. We adore!

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded