Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Editorial Loving: Let’s get tropical

Door Loes op 02.02.2013

Ladies, are you ready for the summer?! Nee? Oké, we moeten toegeven dat we de temperaturen nog niet tropisch kunnen noemen binnen de Belgische landsgrenzen. Om het kwik wat te doen stijgen, hebben we een editorial voor jullie die de zomer al in zicht brengt. 

In de januari issue van Elle Mexico duikt model Barbara Fialho in een tropisch thema. Hoe ziet een fashionista in een exotisch landhuis eruit? Wel, heel veel frisse kleuren in combinatie met neutrale tinten en grote accessoires om de look af te maken.

De brunette draagt vooral Marni (my all time favorite), Donna Karan, Norma Kamali en Missoni. De editorial laat zien hoe je de zon binnenbrengt zonder dat het al bloedheet is buiten. Mooie minimalistische stuks worden opgepimpt met speelse accessoires in XL-formaat. Ik voel de zon al op mijn huid branden door alleen nog maar naar de foto’s te kijken. Time for some sunshine, baby

Pictures: www.fashiongonerogue.com

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded